Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z říjen, 2022

Místní průvodce na Google mapách

Možná se zdá zvláštní, že je někdo průvodcem na mapě, ale funguje to velmi dobře. Google mapy totiž fungují na participativním principu, kdy může do mapy přispívat v podstatě kdokoli, kdo má Google účet. Nejjednodušší funkcí je přidávání recenzí a hodnocení k místům, které člověk navštíví, ale na mapu se dají i přidávat nová místa a jako místní průvodce máte přístup ke spoustě dalších funkcí.  Já do map přispívám celkem pravidelně, můj profil si můžete zobrazit TADY (a můžete mě tam i sledovat ;).  Mým nejnovějším, dalo by se říct “projektem”, který tvořím, je seznam veřejných pítek v Praze, který si můžete prohlédnout TADY .  Mám v plánu ale i další seznamy, můžete si například prohlédnout  Pražské výhledy  nebo Pražské čajovny . 

Biohacking - ročníková práce

 Ve třetím ročníku na Waldorfském lyceu jsem vytvořil ročníkovou práci na téma biohacking. Biohacking by se dal popsat jako “Aktivní přístup ke zdravému životnímu stylu a optimalizace biologických procesů”, ale pokud vás zajímá o čem je biohacking konkrétně, můžete si to přečíst TADY.

Proč to tvořím

 Ahoj. Jmenuji se Ondra a rád bych předal svoje zkušenosti dalším lidem. Jde mi o své dobro, ale i o dobro ostatních a věřím, že když spolu lidé věci sdílí, sdílí názory, sdílí zkušenosti, může to posunout kupředu nejen jednotlivce, ale celou společnost.  Proto tady budu sdílet svoje zkušenosti, které můžete sdílet, nebo s nimi polemizovat a vést debatu.